Hogyan foglalhatom le a gyereket a Zoom meeting alatt, ha nem akarok tabletet nyomni a kezébe?

100 készségfejlesztő játékot tartalmazó e-book, amivel nem csak túlélheted a karantént, de gyermeked kézügyességét, koncentrációs képességét, valamint kreativitását is fejlesztheted… és le is kötheted, ha neked épp máshová kell összpontosítanod.

Miért lesz ez az e-book a legjobb barátod?

Fejleszti a gyerek készségeit

Fejlesztő pedagógusok által összegyűjtött feladatok és játékötletek, melyek segítségével fejlődni fog gyerkőceid kézügyessége, koncentrációja, szókincse és kreativitása.

Minőségi együtt töltött idő

Szakadjatok ki a gép előtt töltött órák egyhangúságából (vagy éppen pihenjétek ki a sok ingert), beszélgessetek változatos témákról, vagy próbáljatok ki néhányat a (kéz)ügyességi játékok közül.

Lekötheted egy kis időre

Tudjuk, hogy néha már keserédesen hangzik a „használjátok ki az együtt töltött időt” frázis, ezért olyan játékok is kerültek a gyűjtésbe, amelyekkel a gyerek egyedül is el tudja szórakoztatni magát.

Kérem a játékötleteket!

Töltsd ki ezt a rövid formot, és máris landol az e-book az inboxodban!

100 játékötlet

Mit tartalmaz az e-book?

  • 40 db A4-es oldalnyi készségfejlesztő játékot kiscsoporttól egészen második osztályos korig, 
  • Nyomtatható segédleteket a feladatokhoz és a játékokhoz,
  • További ötleteket és hasznos linkeket a játékos fejlődéshez.

Kiknek való?

Szülőknek

Ha téged is aggaszt, hogy fogod „elhallgattatni” kis- és nagycsoportos gyermekeidet, míg a nagyobbiknak online órája van, rád pedig fontos meetingek várnak, akkor ez neked való.

Pedagógusoknak

Nem csak saját gyerekeidnek lehetnek praktikusak ezek a hasznos és játékos feladatok. Óvónéniként (és bácsiként), fejlesztő pedagógusként, tanítóként, és bébiszitterként is hasznosíthatod ezeket az ötleteket.

Kérem az e-bookot!

Csak a form kitöltése választ el tőle!

Mi az a Készségfutár?

Egy fejlesztőpedagógusok által írt blog, ahol szeretnénk ötletek adni, mik azok, amiket akár ti is meg tudtok tenni otthon a gyerekekkel. Bemutatjuk, milyen eszközökkel, módszerekkel és játékos feladatokkal foglalkozhattok velük, hogy még jobban kialakuljon közöttetek a kötődés, és közben fejlődjön a gyerekek kézügyessége, mozgása, írása, olvasása, számolása, figyelme, memóriája és egyéb készségei.